
JULEMENU
Den 1. november tager vi officielt hul på vores julemenu - og vi glæder os! I vores selskabslokaler serverer vi som udgangspunkt lækre, sæsonbaserede retter i mindre sæt. Retterne nydes som “social dining”, hvor dele-maden understøtter det hyggelige samvær mellem gæsterne. Julemenuen serveres for min. 14 personer i eget lokale. Mindre selskaber placeres i restauranten. Her anbefaler vi vores sæsonmenu.
Vi har et udvalg af vine, der er afstemt efter maden - og anbefaler blot at afregne alle drikkevarer efter forbrug.
SNACKS
Oliven med saltet citron
Saltede mandler
Trøffelpølse med svampedip
Sprøde flager & urtecremé
1. SÆT
Stegt sild
løg - kapers - creme fraiche
Gravad laks
chimichurri - æble - kål
2. SÆT
Sylte
sennep - rødbede - persille
Endive
tyttebær – andelever – ristet rug
Anderagout
butterdej – rødder – rosmarin
3. SÆT (TALLERKENANRETTET)
”Carambert”
gekko – solbær – sprøde flager
4. SÆT (TALLERKENANRETTET)
Mandelkage
kirsebær – fromage – kanel
Stort Selskabsarrangement
4-sæt menu, snacks, kaffe & sødt
Natmad kan bestilles efter aftale!
600,-