JULEMENU

Den 1. november tager vi officielt hul på vores julemenu - og vi glæder os! I vores selskabslokaler serverer vi som udgangspunkt lækre, sæsonbaserede retter i mindre sæt. Retterne nydes som “social dining”, hvor dele-maden understøtter det hyggelige samvær mellem gæsterne. Julemenuen serveres for min. 14 personer i eget lokale. Mindre selskaber placeres i restauranten. Her anbefaler vi vores sæsonmenu.

Vi har et udvalg af vine, der er afstemt efter maden - og anbefaler blot at afregne alle drikkevarer efter forbrug.

SNACKS

Oliven med saltet citron
Saltede mandler
Trøffelpølse med svampedip
Sprøde flager & urtecremé

1. SÆT

Stegt sild
løg - kapers - creme fraiche

Gravad laks
chimichurri - æble - kål

2. SÆT

Sylte
sennep - rødbede - persille

Endive

tyttebær – andelever – ristet rug

Anderagout

butterdej – rødder – rosmarin

3. SÆT (TALLERKENANRETTET)

”Carambert”

gekko – solbær – sprøde flager

4. SÆT (TALLERKENANRETTET)

Mandelkage

kirsebær – fromage – kanel

Stort Selskabsarrangement

  • 4-sæt menu, snacks, kaffe & sødt

Natmad kan bestilles efter aftale!

600,-