
FROKOST
a la carte - frokost (11.30-15.00)
GRØN SALAT
avokado - æg - kerner - råmarineret tun
BURGER
bacon - cheddar - relish - tomat - fritter
RIBEYE
bearnaise - fritter - grønt
TATAR
løvstikke - mild chili - boghvede
PASTARETTEN
kalv - ærter - romesco - forårsløg
EGGS BENEDICT
æg - skinke - hollandaise
OST
3 slags ost - kompot - grahamskiks
SÆSON DESSERT
se sæsonmenu
HINDBÆRSORBET
se sæsonmenu
KRINGLE MED CREME
SÆSONTRIFLI
vanilje - fløde - knas
frokost (11.30-15.00)
smørrebrød - vi anbefaler 2 stk.
SPRØD FISK
remoulade - saltet citron - urtesalat
KYLLINGESALAT
svampe - bacon
AUBERGINE
gedeost - honning - mandel
REJEMAD
ramsløg - rogn - urtesalat
ROASTBEEF
peberrod - selleri - remoulade - løg
DAGENS 2 STYKKER
køkkenet vælger 2 smørrebrød
snacks
oliven med saltet citron
saltede mandler
brød med pisket smør
panipuri med friskost & jalepaño
snackpølser
chips med dip
pommes frites med dip
aubergine med gedeost, honning & mandel
børneretter (11.30-15.00)
fish & chips
pasta bolognese med parmesan
fried chicken med fritter
is med knas
135,-
115,-
105,-
130,-
130,-
200,-
45,-
40,-
45,-
65,-
75,-
50,-
50,-
75,-
85,-
85,-
85,-
55,-
165,-
205,-
355,-
145/195,-
195,-
145,-
125,-
100,-
100,-
55,-
65,-