FROKOST

a la carte - frokost (11.30-15.00)

GRØN SALAT
avokado - æg - kerner - råmarineret tun

BURGER
bacon - cheddar - relish - tomat - fritter 

RIBEYE
bearnaise - fritter - grønt

TATAR
løvstikke - mild chili - boghvede

PASTARETTEN
kalv - ærter - romesco - forårsløg

EGGS BENEDICT
æg - skinke - hollandaise


OST
3 slags ost - kompot - grahamskiks

SÆSON DESSERT
se sæsonmenu

HINDBÆRSORBET
se sæsonmenu


KRINGLE MED CREME


SÆSONTRIFLI
vanilje - fløde - knas

frokost (11.30-15.00)

smørrebrød - vi anbefaler 2 stk.


SPRØD FISK
remoulade - saltet citron - urtesalat

KYLLINGESALAT
svampe - bacon

AUBERGINE
gedeost - honning - mandel

REJEMAD
ramsløg - rogn - urtesalat

ROASTBEEF
peberrod - selleri - remoulade - løg

DAGENS 2 STYKKER
køkkenet vælger 2 smørrebrød

snacks

oliven med saltet citron

saltede mandler

brød med pisket smør

panipuri med friskost & jalepaño

snackpølser

chips med dip

pommes frites med dip

aubergine med gedeost, honning & mandel

børneretter (11.30-15.00)

fish & chips 

pasta bolognese med parmesan

fried chicken med fritter

is med knas 


135,-


115,-


105,-


130,-


130,-


200,-


45,-

40,-

45,-

65,-

75,-

50,-

50,-

75,-


85,-

85,-

85,-

55,-


165,-


205,-



355,-


145/195,-


195,-


145,-

125,-


100,-


100,-



55,-


65,-